Modern szólásszabadság: Ha rosszat mondasz a zsidókra börtönbe kerülhetsz!

Miközben az agresszív cionista zsidók bármit megtehetnek büntetés nélkül, ők teljesen sérthetetlenek és bárki bármilyen rosszat mondana róluk annak akár a börtönbüntetést is vállalnia kell. Egy osztrák férfi a nácikhoz hasonlította őket, ami egyébként teljesen érthetetlen, amiért felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Miközben az agresszív cionisták minden normát vagy szabályt figyelmen kívül hagyva, kegyetlenül bánnak minden embertársukkal, aki nem zsidó, addig őket rossz szóval sem lehet illetni. Pedig ha van, aki nacionalistább, sőt inkább sovinisztább mindenkinél, azok pont a cionisták, hiszen minden mást nemzetet gyűlölnek és megvetnek, vannak, akiknek még a gyilkolásában is örömüket lelik.

A tartományi bíróságon felfüggesztett börtönt kapott egy salzburgi férfi uszítás, valamint, gyűlöletkeltés miatt, amiért az interneten a nemzetiszocialistákhoz hasonlította a cionistákat. Az 50 éves férfi azzal védekezett, hogy ő tulajdonképpen csak egy pacifista, aki azt szeretné, hogy minden háború véget érjen.

A férfi öt olyan képet posztolt a közösségi médiában, amiken sebesült és halott gázai gyerekek láthatók. A vádirat szerint a képekhez ezt írta:

„A cionisták nácik, ahogy azok is, akik ezeket a szörnyetegeket támogatják.” 

A vallomásában azt állította, hogy amikor ezt írta, erős fájdalomcsillapítók hatása alatt állt, ugyanakkor elismerte, hogy a szövege politikailag inkorrekt volt.

A bíróság szerint jogellenes, ha valaki a nemzetiszocialistákhoz hasonlítja az Izraelt megalapító cionistákat. Az ítélet szerint ez a disztingválatlan összevetés antiszemita megnyilvánulásnak számít. A férfi hét hónap felfüggesztett börtönt kapott.

Ezrek búcsúztatták a cionisták által meggyilkolt Hamász vezetőt

Kutyával tépettek szét egy fogyatékos palesztint a cionisták

(444 nyomán Szent Korona Rádió)