Tovább gyűrűződik a “homofób” strand ügye

Mint mi is közzétettük, a legismertebb deviáns “család” eléggé behisztizett, miután nem kaptak családi jegyet Balatonfűzfő egyik strandján. Az esettel kapcsolatban már a polgármester magyarázkodik, mely eléggé kétesre sikerült. Valóban annyira áthatja már társadalmunkat az LMBTQP-lobbi hatása, hogy csak kedves akart lenni egy egyszerű pénztáros a buzeránsokkal is? Vagy csupán arról van szó, hogy a PC jegyében kínosan magyarázkodik a polgármester, hogy az elképesztő médiaerővel és háttérhatalommal rendelkező LMBTQP ki ne csinálja? Vagy tényleg csak arról szól az egész, hogy a buzik provokáltak, avagy annyira korlátoltak, hogy figyelembe se vették a legjobb kedvezményeket?

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Miután a buzeráns Pál Márton közzétette a Facebook-oldalán, hogy a balatonfűzfői Tobruki strandon megtagadták tőle és családjától a családoknak járó kedvezményt, a település polgármestere szintén a közösségi médiában reagált a történtekre.

Szanyi Szilvia azzal indította a posztját, hogy tudomására jutott, hogy „két férfi panaszkodik” a strandon történtek miatt. A polgármester szerint azonban nem történt diszkrimináció, mivel 16 óra után próbáltak bemenni a strandra, amikor a családi jegy árban már egyébként sem éri meg, és „ha egy férfi, egy nő és két gyermek kért volna családi jegyet, munkatársunk őket is lebeszélte volna, hisz jobban járnak a délutáni jeggyel”. 

A polgármester provokációval vádolta meg A család az család LMBTQP “mozgalom” szervezőjét, amiért levágta a kiposztolt képről az árlistát. Mert ha „a teljes árlista került volna ki, és ebből mindenki láthatta volna, hogy jobban jártak és nem rosszabbul.” 

Az árlista

Szanyi úgy véli, a strand munkatársa mindenkivel segítőkész és kedves, és „biztos, hogy nem volt kirekesztő”.

Azt azonban elképesztő módon elismerte, hogy szerinte az üzemeltető hibázott, amikor az árlistán azt tüntette fel, hogy a családi jegyhez egy férfi, egy nő és 2-3 gyermek a család meghatározása, a testületi döntés alapján ugyanis az „2 fő felnőtt és max 3 fő 14 év alatti gyermek”, így ezt haladéktalanul javítani fogják. Szóval itt tartunk. Magyarországon, ahol az Alaptörvény védi a családokat, a családi kedvezmény kijár a buzeránsoknak is…

Pál Márton úgy reagált a polgármester kijelentéseire, hogy rendben lett volna a dolog, ha a pénztáros csupán azt jegyzi meg, hogy jobban járnak a délutáni jeggyel, és nem fűzi hozzá, hogy amúgy nem számítanak családnak Magyarországon. „Ez egy teljesen felesleges komment volt a részéről, amivel megtörtént a verbális diszkrimináció.” Azt is hozzátette, hogy „nem két férfi panaszkodott, hanem egy család”, és nem provokálni kívántak a poszttal, pusztán felhívni a figyelmet a szivárványcsaládok diszkriminációjára. Egyébiránt nagyon örülnek annak, hogy a kirekesztő kiírást javítják.

Újabb kis “színes” történet hazánkból. Ideje lenne már befogni az LMBTQP-lobbisták pofáját…

Megvolt a parancsok átadása Pressman részéről a hazai LMBTQP-lobbistáknak?

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)