Elgázolták, mert Trumpot éltető táblát rakott ki

Egy 22 éves michigani férfi gázolt el egy idős férfit, aki Trump-táblát helyezett el az udvarán. Az eset után még ő értesítette a rendőröket, azonban amikor kiértek a férfi otthonába, holtan találták az illetőt.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egy michigani férfi terepjáróval gázolt el és sebesített meg súlyosan egy 80 éves férfit, aki Trump-táblát helyezett el az udvarán. A rendőrség politikai indíttatású támadásnak minősítette az esetet – írja a BBC.

A Hancock városában történt gázolás 22 éves gyanúsítottja felhívta a rendőrséget, hogy beismerő vallomást tegyen, mielőtt – a jelek szerint – öngyilkos lett.

A rendőrség szerint mielőtt az idős férfit célba vette, a gyanúsított két parkoló járművet rongált meg, az egyiknek – amelyen Trump-matrica volt – betörte az ablakát, a másiknak pedig, amelyen a rendőrséget támogató matrica volt, megrongálta a gumiabroncsait.

A Hancock városában bejelentett bűncselekmények politikai indíttatásúnak tűntek, olyan áldozatokkal, akik Trump választási feliratokat, valamint a rendfenntartó erőket elismerő matricákat és zászlókat, az általánosan „vékony kék vonalként” emlegetett kellékeket mutattak fel

– áll a Houghton megyeri seriff hivatalának közleményében.

A 80 éves férfit kritikus sérülésekkel szállították kórházba, miután a gyanúsított hátulról elütötte. A 22 éves férfi saját házához riasztotta a rendőrséget, hogy „be akar vallani egy gázolásos gyilkosságot”. A rendőrök megérkezésekor a férfit holtan találták, öngyilkos lett.

(Index)

Már egy órával előtte tudtak a Trump elleni merényletről, mégsem történt semmi

Dugin: Trump kontra a globalisták államcsíny kísérlete