Hiába a tömeges tiltakozás, az ír kormány továbbra is telepít be migránsokat

Coolock Írország egyik legkisebb és legszegényebb települése, a hazaáruló kormányuk mégis úgy gondolja, hogy jó ötlet arabokat és niggereket telepíteni a településre.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A gond azonban az, hogy a franciákkal, angolokkal, svédekkel és spanyolokkal ellentétben az írek, legalábbis Coolockban és környékén, nem nézik tétlenül, ahogy hazaáruló politikai vezetőik felszámolják az ország kulturális és etnikai örökségét. Ennek jegyében valóban tömegek vonultak az utcára, hogy tiltakozzanak a betelepítések ellen. A média és a politikai elit “rasszistának” és “maradinak” bélyegezte a lakosokat, ők pedig közölték, nem érdekli őket semmilyen bélyeg, ez az ő földjük, és meg fogják védeni.

Válaszul a demokratikusan megválasztott kormány igazságügyi minisztere kijelentette:

őt nem érdekli a népakarat. A migránsokat akkor is befogadják, ha azt az egész ország elutasítja.

A “jó miniszter asszony” közölte azt is, “kötelességük” befogadni a jövevényeket, s ezen a jövőben sem terveznek változtatni. A tüntetők viselkedését “elfogadhatatlannak” nevezte, majd azon fejtegetésének adott hangot, miszerint a demonstrálók “nem képviselik a többséget”, ugyanis Coolock lakosainak jelentős része “nyitott és befogadó”.

County Loathban hasonló helyzet alakult ki, ahol a város közgyűlése lefoglalt egy iskolát, amit átalakítanak migránsokat befogadó központtá, természetesen az ír kormány parancsára. Ott a tüntetőket a kormányt és a rendszert védő rendőrsorfal fogadta.

Írországot egyébként hivatalosan a “liberális konzervatívok” és a “kereszténydemokraták” vezetik. Az igazságügyi miniszter is közülük való. Ennyire nincs tehát különbség a baloldal és a szalonjobb között. Mindkettő ugyanazon urakat szolgálja.

Írország nem tiltja meg a pedofilok számára az örökbefogadást

Több katolikus papot is támadás ért Írországban

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)