Idaho: Heteroszexuális büszkeség hónapját hirdetett egy étterem az amerikai Idahóban

Egy Idahói bárnak elege lett abból, hogy júniusban minden csak a buzikról szól, ezért ők ebben az időszakban meghirdették a “csodálatos heteroszexualitás hónapját”, ahol ha nem vagy buzi, italkedvezményt kaphatsz.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az Idaho államban található Eagle település Old State Saloon névre hallgató vendéglátóipari egysége, provokatívan a „büszkeség hónapjának” időszakára, tehát júniusra időzítették heteroszexuális hónapjukat, vagy ahogy szó szerinti fordításban mondhatnánk, a „csodálatos heteroszexualitás hónapját”.

„Gyere, csatlakozz hozzánk, és ünnepeld egész hónapban a heteroszexuálisokat, nélkülük egyikünk sem lenne itt!” – hirdette meg rendkívül kreatív szöveggel a kampányt az Old State Saloon.

Ennek megfelelően a júniusi hétfők a „heteroférfi-hétfők” voltak, minden heteroszexuális férfi (aki „heteroszexuálisan” is öltözködött) kapott egy ingyen csapolt sört (ehhez még „bírókat” is toboroztak, akik eldöntötték, hogy a delikvens ruházata tényleg „heteroszexuális-e”).

Szerdán a heteroszexuális párokat ünnepelték 15% kedvezménnyel, csütörtökönként pedig a heteroszexuális hölgyek is megkapták a saját kedvezményes napjukat a „Her Hetero Happy Hour” keretében.

A kommentekből ebben az esetben sem éri meg messzemenő következtetéseket levonni, sokaknak tetszett a dolog, de volt pár „haladó toleráns”, az egyik saját maga bevallása szerint „elfogadja a más politikai nézeteket, de megveti a bigottságot és a marginalizált kisebbségek elleni gyűlöletet”, ezért „borzasztóan kiábrándítónak” találta a kampányt. Mondjuk mindezzel szegény pára meg is ásta önnön sírját, hiszen kibukott, hogy mégsem annyira elfogadó mások véleményével kapcsolatban.

A bár leszögezte, hogy minden támogatóját, vendégét szereti, de semmilyen vélemény vagy megnyilvánulás hatására nem voltak hajlandóak változtatni a kampányon, és a heteroszexuálisokat ünnepelték meg egész júniusban.

Tekintve, hogy milyen elképesztő támadás alatt áll a normalitás, az ötlet támogatandó, reméljük, hogy jövőre még többen állnak a kezdeményezés mellé, és el is terjed majd, válaszul a „büszkeség hónapjának” pusztítására. Hovatovább bevétel szempontjából is kiváló reklám az, ha az LMBTQP-lobbi elvakult szektásai meggyűlölnek valamit.

A példa idehaza is követhető, 2025 júniusáig még van idő felkészülni.

Dübörög az USA-ban az LMBTQP: Egy transznemű lett Maryland szépségkirálynője

Adófizetői pénzekből szerveznek kisgyermekeknek LMBTQP-felvonulást

(Kuruc.Info nyomán Szent Korona Rádió)