Felrúgta a kisfiút a kísérője, mert az nem akart felmenni a kötélpályára (videóval)

Minősíthetetlen viselkedést produkált egy iskolás csoport kísérője, aki egyben karateedző is. Egy gyermek nem szeretett volna felmenni a kötélpályára, mire a felnőtt úgy felrúgta, hogy megpördült és fejre esett a fiú. Volt, aki nem hagyta szó nélkül az esetet.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Újabb gyermekbántalmazási ügy borzolja a kedélyeket, ezúttal Szolnokon. Egy másik vidéki településről érkező csoport kísérője volt az a férfi, aki múlt héten úgy felrúgott egy kisfiút a szolnoki kalandparkban, hogy az a fejére esett – tudta meg az rtl.hu a Szolnoki Városüzemeltetési Kft.-től. Tájékoztatásuk szerint az áldozat jól van már, az elkövető pedig azért bántalmazta őt, mert nem akart felmenni a mászórészre. A rendőrség ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást garázdaság vétségének gyanújával.

A felkavaró esetről a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. tett közzé videót.

A cégtől az rtl.hu úgy értesült, hogy egy másik vidéki településről érkezett az a csoport, amelynek tagja volt a kisfiú, az őt bántalmazó férfi pedig ennek a csoportnak az egyik kísérője volt, tehát nem a kalandpark alkalmazottja.

60 éves thai box bajnok, Kunkli Tivadar nem hagyta szó nélkül

A gyermeket bántalmazó férfi a jászberényi Yakuzák SE elnöke, vagyis immár csak volt elnöke, miután szerdán lemondott a tisztségéről.

“Amit tettem minden szempontból elfogadhatatlan, szembe megy mindazzal, amit az elmúlt 35 évben képviseltem, tanítottam és életemmel megjelenítettem. Ez nem hiba, hanem létrontás.

Mindent megteszek, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassam, és csak remélni tudom, hogy nem okoztam lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kértem, és minden tettemmel igyekeztem jóvá tenni a jóvátehetetlent. Ezúton kérek bocsánatot a szülőktől is, melyet nem remélek”

– mea culpázott a férfi a Yakuzák SE honlapján, amely szerda este 20 órakor nem volt elérhető.

A bántalmazott kisfiú szüleinek reakciója nem ismert, ám a thai boksz korábbi profi világ- és Európa-bajnoka, a 2011-ben a 170 kilós Bob Sappet is legyőző Kunkli Tivadar nem hagyta szó nélkül a kalandparkban történteket.

„Én is hírét vettem annak, hogy a szolnoki kalandparkban egy karatemester felrúgott egy kisgyereket. Ez nem sporthoz méltó viselkedés. 60 éves vagyok, soha nem hívtam ki még senkit. Bármilyen szabályrendszerben kihívlak, mondd az időpontot, hol és mikor! Ne légy gyáva, ne bújj el!”

– üzente Kunkli.

Brutális iskolai bántalmazás Kemecsén: leszakadt a lépe is a megvert kisfiúnak

Elképesztő fotók az átadás előtt álló Nemzeti Összetartozás hídjáról

(168.hu és 24.hu nyomán Szent Korona Rádió)