Ekkora csicskák lennénk? A belgák elzavarták a zsidókat, nálunk játsszák a meccsüket

Izrael ellen fog mérkőzést játszani Belgium kevesebb mint két hónap múlva. A cionisták által elkövetett népirtás következtében a belgák hallani sem akarnak róla, hogy náluk kerüljön sor a zsidók meccsére. A kóserkonzervatívok vezette Magyarország azonnal bejelentkezett, így  a Vörös Ördögök várhatóan Magyarországon játsszák hazai mérkőzésüket a csapat ellen.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Kevesebb mint két hónap múlva a belga válogatott elleni idegenbeli mérkőzéssel kezdi meg a Nemzetek Ligája meccseit az cionista terrorállam, Izrael válogatottja. A belga szövetség vezetői szerint, ahogy azt már itt közöltük, a játékra Magyarország fővárosában, Budapesten kerülhet sor.

Egy belgiumi jelentésben megjegyezték, hogy a háború után és a tiltakozásoktól való félelem miatt egyetlen nagyobb város sem vállalta, hogy befogadja Izraelt, ide tartozik Bruges, Antwerpen, Brüsszel, Leuven és Liège. Az a döntés, hogy Izraelt egy másik országban fogadják, nyilvánvalóan sok költséggel jár.

Izrael nem csak a belgák ellen játszik nálunk, hanem mellette Olaszországot és Franciaországot fogadja a Magyar Honvéd stadionjában.

Múltkor is nagyon jól érezték magukat a gyerekgyilkosok Felcsúton. A lakosok szenvedték el akkor is a Fidesz zsidó imádatát:

Felháborodott szülők, TEK-esek által kísérgetett diákok Felcsúton a zsidó focicsapat miatt

(Sport5 nyomán Szent Korona Rádió)