A szlovák köztársasági elnök érkezik

A szlovák köztársasági elnök látogatása alkalmából a főváros közterein és hídjain szlovák zászlók lengenek. Sulyok Tamás bejelentette, hogy katonai tiszteletadás mellett fogadták Peter Pellegrini szlovák köztársasági elnököt a Parlamentnél. A találkozón a két ország kapcsolatának erősítéséről, a Visegrádi Együttműködésről és a Három Tenger Kezdeményezésben betöltött szerepekről tárgyaltak. Sulyok Tamás történelmi, testvéri és stratégiai jelzőkkel illette a két nemzet együttműködését.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A súlytalan Sulyok Tamás Facebook-oldalán jelentette be, hogy katonai tiszteletadás mellett fogadták Peter Pellegrini szlovák köztársasági elnököt.

Megérkezett Peter Pellegrini szlovák államfő Magyarországra. A köztársasági elnököt Sulyok Tamás katonai tiszteletadás mellett fogadta a Parlamentnél.

Történelmi, testvéri és stratégiai Magyarország és Szlovákia kapcsolata

– jellemezte  Sulyok Tamás  a két nemzet együttműködését.

A magyar köztársasági elnök közösségi oldalán megosztott bejegyzése szerint a Kossuth téren fogadta „kollégáját”, akivel a két ország közti kapcsolat erősítéséről, a Visegrádi Együttműködésről és a Három Tenger Kezdeményezésben betöltött szerepekről folytatnak beszélgetéseket.

Fico visszatért a munkába és üzent a “kedves progresszív liberális ellenzéknek”

(Index nyomán Szent Korona Rádió)