Megint magukhoz invitálják a gyerekeket a buzeránsok

Hiába lett kitiltva az LMBTQP-lobbi az iskolákból, ha a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő külföldről finanszírozott LMBTQP-ügynökszervezetek továbbra is minden alkalmat megragadnak, hogy magukhoz csábítsák a fiatalokat. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Háttér Társaság hirdetett meg egy eseményt, melyre a tinédzsereket várják.

 Milyen hely az iskolád, és hogyan lehetne jobb? Mit vársz a jövődtől? Kihez fordulsz bizalommal? – hétköznapi kérdésekkel promózzák a fiatalok számára az eseményt, ugyanis 14 és 18 év közöttieket várnak, hogy július 26-án 14:00-16:00-ig egy fókuszcsoportban beszélgessenek a velük.

Ott többek között a fentebbiekről fogják kérdezni a gyerekeket. Természetesen a résztvevők LMBTQP-propaganda Hátteres ajándékcsomagot is kapnak.

A program célja tiszta, az LMBTQP-lobbiszervezet az ENSZ Gyermekjogi Bizottsága előtt akar a kapott adatokkal siránkozni, hogy Magyarországon milyen szörnyű az deviáns fiatalok helyzete, minden bizonyára főleg a gyermekvédelmi törvény támadására koncentrálva.

A jelenlegi törvények, mint látjuk teljesen elégtelenek. Az LMBTQP szervezetek továbbra is indoktrinálhatják a fiatalokat, valamint folyamatosan propagandacélra használhatják fel őket.

A deviánsok javára módosíttatta a a csalad.hu-t a Háttér Társaság

A Háttér Társaság kilobbizta: Nem lehet kizárni a buzikat az örökbefogadásból

(Szent Korona Rádió)