Dugin: Trump kontra a globalisták államcsíny kísérlete

Kemény gondolatokat fogalmazott meg Dugin a Trump ellen elkövetett merényletkísérlettel kapcsolatban. A globalisták akarják kivégeztetni a republikánus jelöltet? 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Trump elleni merényletkísérlet teljesen kiszámítható volt. Kétségtelen, hogy mindent a globalisták szerveznek a Deep State őket támogató részének segítségével. Az eszelős nagypapát csak úgy tudják hatalmon tartani, ha megölik Trumpot, aki egyébként az adott körülmények között szinte biztosan győzne. A lövöldözőt éppen a lövések befejezése után likvidálta egy titkosszolgálati mesterlövész, hogy megkapja a pénzét. Lényegében államcsínykísérlet történt az Egyesült Államokban.

Az ukrán GUR vezetője, Budanov nyíltan beismerte, hogy az ukránok többször is megkíséreltek terrorista merényleteket végrehajtani Putyin ellen. Szlovákiában megkísérelték likvidálni Robert Fico miniszterelnököt, aki ellenzi a kijevi junta támogatását. Most pedig merényletet kíséreltek meg Donald Trump ellen, aki egyébként erősen kritikusan viszonyul Zelenszkijhez és rezsimjéhez. Ez a hegemónia és az egypólusú világ igazi arca: aki a globalizmus ellen van, aki az útjába áll, az először démonizálásnak (a cancel-kultúra eszközeivel), majd fizikai megsemmisítésnek van kitéve. A globalistákat kiszolgáló gyilkosokat és terroristákat, bűnözőket és népirtások létrehozóit pedig a “szabadságharcosok” és “ártatlan áldozatok” szerepében tüntetik fel. A kijevi propaganda biztosan azt fogja állítani, hogy “Trump fülön lőtte magát”, és valami ilyesmire utal majd a globalista média is, ahol minden cinikus, gengszteres hazugságokra épül.

Kétségtelen, hogy az amerikai elnökválasztási versenyben vezető Trump elleni merényletkísérletért az Obama, Blinken, Hillary Clinton és a szenilis Biden vezette frakciót terheli a felelősség, aki már figyelmeztetett, hogy “a szabadság a demokrácia felett áll”, ami azt jelenti, hogy a demokrácia és a törvényei ezentúl felfüggesztésre kerülnek. A “szabadság” nevében (uralkodni és tovább uralkodni) lehet ölni. A liberalizmus végleg totalitarizmussá válik, annak minden jellegzetes vonásával, egészen a nemkívánatos politikusok megöléséig.

A világ hatalmi struktúrája radikálisan változik, a nyugati unipolaritásból multipolaritássá. Trump azt a lehetőséget képviseli, hogy az USA egy többpólusú világ egyik pólusa – bár a legerősebb és leghatalmasabb – legyen. A globalisták nem foglalkoznak annyira az USA-val, mint amennyire bárki mással. Amire szükségük van, az a planetáris hatalom, a nemzetek feletti tőke abszolút hatalma. És minden ország, beleértve Amerikát és Európát is, csak eszköz a világkormány létrehozásában.

Trump Amerikáért és a világkormány ellen van. Ahogy Putyin Oroszországért, Xi Jinping Kínáért, Modi Indiáért, Orbán, Fico, Marine Le Pen és az AfD pedig Európáért. A többpólusú világ a szuverenitások rendszere, míg a globalisták kizárólagos bolygóhatalmat akarnak, ami a Varsói Szerződés összeomlásával és a Szovjetunió végével a kezükbe került, most kicsúszik a kezükből, és ezért ehhez kétségbeesetten ragaszkodnak. A globalisták végül a közvetlen terror taktikájához fordultak. Ez tény, nem csak véletlenek sorozata. Itt az ideje, hogy visszavágjunk a globalista hálózatnak.

Tucker Carlson azt mondta nekem Moszkvában, hogy Trump komolyan tart a globalisták merényletétől. Kiderült, hogy nem hiába. Minél inkább demenciába süllyed a szenilis Joe, annál valószínűbb, hogy Trumpot meg fogják gyilkolni. Már megpróbálták. Néhányan meghaltak, néhányan megsebesültek. Isten óvja Amerikát és az egész emberiséget a liberálisok és globalisták bűnbandájától. Ha most nem állítjuk meg őket, mindannyiunkat elpusztítanak.

Dugin elemzése Bidenről és Trumpról: az amerikai választások a világ sorsát döntik el

(Katehon nyomán Szent Korona Rádió)