Kilakoltatták a balhés cigányt a szombathelyi bérházból

Az élettársát is figyelmeztették, hogy nehogy visszafogadja, különben őt is kiteszik.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

“Elfogyott az Önkormányzat türelme – az önkormányzati bérházban élőknek már jóval korábban – ezért ma reggel meghoztuk az első döntést, amely alapján most délelőtt felszólításra került V.A. negyedik emeleti lakó, hogy hagyja el az önkormányzati lakást kirívóan közösségellenes, az itt élők nyugalmát és testi épségét veszélyeztető magatartása miatt”írta pénteki Facebook-bejegyzésében Czeglédy Csaba önkormányzati képviselő.

V.A. a felszólításnak eleget tett, az ingatlant elhagyta, amin zárat cseréltek. A lakó ellen a csütörtöki tettei miatt büntetőfeljelentést tett az önkormányzat.

Czeglédy hozzátette, élettársát – a bérlőt – írásban és szóban figyelmeztette, hogy amennyiben a férfit visszaengedi az önkormányzati lakásba, őt is kilakoltatják.

A bejegyzés végén hangsúlyozta, minden olyan lakó ki lesz költöztetve mostantól az Óperint 18. számú önkormányzati bérházból, aki nem tud a közösség többi tagjával békésen együtt élni.

Az 52 lakásos szombathelyi bérházban több lakó ellen is fegyelmi eljárás indult, mert háztartásukban olyanok élnek, akik hosszú ideje nehezítik a társasház lakóinak életét.

Jó hír, hogy végre elkezdtek fellépni a hasonló kiilleszkedett egyének ellen, de sajnos ez még nagyon kevés. Határozottan fel kell lépni az összes hasonló kártevő ellen, hogy rákényszerítsék őket a társadalmi együttélés szabályaira. Így több, mint valószínű, hogy pár napon belül visszaköltözik a családjához és ugyan úgy terrorizálja az ott lakókat.

Az Óperint utcai bérház lakóiról korábban itt írtunk.

Újra támadott az ismert cigánybanda Szombathelyen

A Betyársereg segített az illegális házfoglaló cigányok melegebb éghajlatra küldésében

(Nyugat nyomán Szent Korona Rádió)