Székesfehérvár felháborodott: Nem fogadták el a Vasvári Gimnázium igazgatójának pályázatát

Horváth József, a Vasvári Pál Gimnázium igazgatója Székesfehérvár köztiszteletben álló polgára. A Vasvári Gimnáziumot a középszintről a város egyik legjobb iskolájává fejlesztette. A tanárok, a diákok és a szülők egyaránt szeretik, ezért érthetetlen az igazgatói pályázatának államtitkári elutasítása. A fehérvári lakosok egy csoportja petíciót indított az ügyben.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Horváth Bence, egy fehérvári hazafi az alábbi felhívást tette közzé:

Kiállunk Horváth József igazgató úr maradása mellett!

Kedves jelenlegi és volt Vasvárisok!

Kedves Vasváris Közösség!
A Székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium igazgatójának, Horváth Józsefnek igazgatói pályázata államtitkári döntés alapján nem nyert támogatást. A pályázat elutasítása indoklás nélkül történt, miközben más pályázó nem volt.
A mindenkori Vasváris Közösség ezúton fejezi ki megdöbbenését és felháborodását a döntéssel kapcsolatban.
Horváth József a tantestület és a diákság 100%-os támogatását élvezi. Vezetése alatt a Vasvári a megye és a város legjobb és legnépszerűbb gimnáziumává, sok ezer jelenlegi és egykori diák számára egy közösséget alkotó második otthonná, a diákokat mindig visszaváró “alma mater”-ré vált.
Az elmúlt 15 év eredményeinek és iskolánk szellemiségének továbbvitelét Horváth József igazgató úr nélkül nem látjuk biztosítva.
Mindezek alapján az államtitkári döntést szakmailag teljesen megalapozatlannak és elfogadhatatlannak tartjuk, és a Vasvári teljes Közössége nevében kérjük vissza szeretett Igazgatónkat!
Kérésünket petíció formájában szeretnénk továbbítani a döntéshozóknak. Ezúton kérem a Vasváris Közösség tagjait, hogy írják alá és terjesszék a petíciót:
Horváth Bence, egykori vasváris diák

Köszönet a bátor szülőknek, akik megakadályozták a Hit Gyülekezete iskolarablását!

(Szent Korona Rádió)