Budapesten kiáltják ki a kommunista internacionálét jövő hétfőn

Szégyen, hogy a rendszerváltozás után több, mint 30 évvel nyugodtan lehet Magyarországon kommunista gyűléseket szervezni. Erre készül most a Fáklya is, ami a nemzetközi International Marxist Tendency magyar szervezete. A Facebookon hirdetett rendezvényen Budapesten kiáltják ki a kommunista internacionálét június 10-én, vagyis jövő hétfőn.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Fáklya Facebook-oldalán lévő bejegyzés szerint a Mátyás téri Kesztyűgyárban közösen nézik meg nemzetközi szervezet, a Forradalmi Kommunista Internacionálé alakuló konferenciáját.  Azoknak, akik előre szeretnének készülni, „nagyon ajánlják” az internacionálé kiáltványt, ami egyelőre angolul (és sok más további nyelven) olvasható, de hamarosan közzé teszik a magyar fordítást is. Azt írják, az eseményre még mindig lehet jelentkezni.

Forradalmi Internacionálét szerveznek Rákosi kései utódai

Miközben Ilaria Salis éppen kedélyesen interjúzgat arról, hogy ő mikent látja a világot, addig pár kerülettel arrébb a Forradalmi Kommunista Internacionálé alakuló konferenciáját szervezik Rákosi kései utódai.

Ez persze nem zavar senkit, a helyi politikusok nem kezdenek versenyezni az elhatárolódásban, a helyszín tulajdonosa nem mondja vissza az eseményt, a rendezvényt nem tiltja be a rendőrség, még a tiltott önkényuralmi jelkép használata ellenére sem. Ne legyen kétségünk afelől, hogyha valaki egy nyíltan nemzetiszocialista rendezvényt reklámozna, horogkereszttel a plakáton, akkor nem telne el egy nap sem és már a rendőrség kopogtatna az ajtaján.

Ilaria Salis “választási programja”: harc a szélsőjobboldal ellen!

Kommunista megszállási emlékműnél koszorúzott a fehérvári önkormányzat és a Honvédség

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)