Újabb támadás egy Mi Hazánkos jelölt családtagja ellen

Nagyon nem tetszik a cigányságnak az országban, hogy egyre nagyobb létszámban vesznek részt a politikában jobb oldali képviselők. Ez pár héten belül a harmadik eset, hogy a jelöltek családját veszik célba a nem éppen nap barnította választó polgárok.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Fényes nappal, az utcán rabolták ki a 15 éves lányt Nyíregyházán beilleszkedésre képtelen egyének. A lány a Mi Hazánk helyi képviselőjelöltjének az unokája.

Csoportosan támadtak meg cigányok egy kiskorú lányt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeszékhelyének Jósaváros nevű részén. Mindhárom támadó gyermekkorú volt még (szép kilátások a jövőre), a legfiatalabb 12, a legidősebb 16 éves.

Brutális támadás árán érték el, amit akartak

A támadás során a telefonját akarták elvenni tőle, de mivel a lány nem adta át önként (ezúton gratulálunk a leányzónak a bátor kiállásáért!), testi erőszakhoz folyamodtak: a nyakát és a kezét is leszorították, majd így sikerült végül kitépniük az áldozat kezéből a mobilt. Olyan mértékű embertelenséggel bántak el vele, hogy az orvosok számos sérülést állapítottak meg a lány testén, melyeket az alábbi ambuláns lapon részletesen megtekinthetnek:

Sajnos nem meglepő az eset: 6 hete már egyszer kifosztották ugyanezt a lányt, úgy tűnik Nyíregyházán már nem ajánlatos magyarként az utcára merészkedni. Korábban is voltak kisebb incidensek, például ‘gyere ki boxolni’ felszólítással próbálták kicsalogatni a házából.

A hatóságok hatástalanok

A lány családja természetesen a rendőrséghez fordult, de eddig még nem történt fejlemény az ügyben, ami a városrész múltjára való tekintettel nem meglepő.

Korábban már a gyámhivatalnak is jelezték a problémákat, ők azonban azzal a zseniális megoldással rukkoltak elő, hogy a lánynak meg kellene próbálnia beilleszkedni.

Ide jutott Magyarország: ha magyar vagy, bántalmaznak miatta, és még a te hibád is, hogy nem vagy képes beilleszkedni a bűnözői szubkultúrából érkezők közé.

A kormány szerint persze nincsenek No-go zónák, megvédtek mindenkit a bevándorlóktól (ami már önmagában nem igaz), de hazánk ősmigránsaitól eszükben sincs megvédeni az egyelőre (de már nem sokáig) többségi, magyar lakosságot. A könnyű szavazatok reményében úgy szaporítják a cigányokat, hogy több településen már többségben vannak, és ezeken a helyeken rendre eluralkodik a káosz, a rendőrség is kiengedi a kezei közül, a magyarok pedig menekülnek.

Jósaváros egyik lakótelepére több tucat cigányt telepítettek be, és ők hozták magukkal a kultúrájukat is: a városrészben nyíltan folyik a prostitúció és a drogokkal történő üzletelés, kifejezetten népszerű a kristály és a fű.

Helyi források szerint nem ritka, hogy a cigányasszonyok a saját lányaikat kényszerítik prostitúcióra.

Nem tudjuk, melyikbe rosszabb belegondolni: hogy a rendőrség valóban elengedte a régiót, vagy hogy félnek bármit is cselekedni?

Aki rendet tenne, azt megfenyegetik

Lászlófi Attilát, aki a Mi Hazánk Mozgalom színeiben indul a nyíregyházi Jósavárosban, és a városrész problémáira a közösségi médiában is felhívta már többször a figyelmet, a kommentszekciókban rendszeres fenyegetések érik notórius cigánybűnözők részéről. Mondd ki az igazat, betörik a fejed -tartja a mondás.

Ez az eset is sajnos már egy a sok közül, de gratulálunk a bátor kiállásért a nyíregyházi jelölteknek, hogy mindezek után is kiállnak a jó ügy mellett és szembe szállnak a valódi problémával hazánkban!

László Attila: Már a család sem szent a pilisi Fidesznek

Megfenyegettek egy Mi Hazánkos képviselőjelöltet, hogy ha nem lép vissza, megölik a családját

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)