Demokratikus nevelés: kislányával rongáltatta a Mi Hazánk plakátjait egy nő a fővárosban

Kampányidőszakban mutatkozik meg igazán a demokrácia valódi arca. Ilyenkor előbújnak barlangjukból és a szokottnál is aktívabbak az olyan véresszájú gyűlölködők, mint az alábbi történetünk szereplője.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Mély megdöbbenéssel értesültünk a tegnapi napon a Barázda utcában történő esetről, amely során egy nő kislányát arra buzdította, hogy tépje a Mi Hazánk plakátjait. Mikor aktivistánk kifogásolta ezt a viselkedést, a nő méltatlan módon szidalmazni kezdte a bajtársunkat, majd megtámadta, a telefonját kivette a kezéből, és a földhöz vágta – írja Fb-oldalán a Mi Hazánk újbudai szervezete.

Hozzáteszik: elítéljük az ilyen botrányos cselekedeteket, hiszen nemcsak törvényellenesek, hanem rendkívül káros példát mutatnak a gyermekeinknek. Bár tudjuk, a kampány során egyeseknél nincsen határ, s bármilyen nemtelen eszközzel szeretnek élni, azonban arra nem létezik semmiféle mentség, hogy egy anyuka kisgyermekét arra bátorítja, hogy tépje le azokat a plakátokat, amelyekkel ő nem ért egyet. Ezt követően pedig szintén a gyermeke előtt megtámad egy idegent, aki nem tett semmit ellenük? Tankönyvi példája ez annak, hogy milyen negatív hatásai vannak a liberális propagandának. Olyan jelzőkkel szidalmazta az aktivistánkat, amelyeket leginkább az antifa terroristák szoktak használni.
Hányingerkeltő a cselekmény és a nő is
Szecsődi Patrik önkormányzati képviselőnk egyhavi edzőtermi bérletet kínál fel az elkövető nőnek, hiszen a plakátrongálás helyett vannak célravezetőbb testmozgási lehetőségek is.
Frissítésként azt közölték: “a mindannapos tépkedést megunva végül a táblát is szétverte valaki”.

 

Elkezdődött a plakátháború a fővárosban

Megfenyegettek egy Mi Hazánkos képviselőjelöltet, hogy ha nem lép vissza, megölik a családját

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)