Urániában bemutatott propagandafilmmel mosdatják a népirtást végző Izraelt

Míg a palesztinok mellett kiálló tüntetések betiltásra kerülnek, s a balliberális és Fidesz médiából is lényegében a zsidó narratíva ömlik, a propagandát újabb szintre emelik. A Tett és Védelem Liga (APL) szervezésében június 5-én, 15:30-18:00 között mutatják be az Uránia Filmszínházban az Abraham Global Peace Initiative (AGPI) által forgatott, a „The End Of The Innocence” című rövidfilmet, amelynek alcíme: „A brutális Hamász-támadás és a tagadás, torzítás és a bűnrészesség globális hálózatának leleplezése.”

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az “alkotás” a 2023. október 7-i eseményeket mutatja be, természetesen úgy beállítva, mintha annak nem lettek volna a cionisták terrorjából származó előzményei, hanem a narratíva szerint: barbár támadás érte Izraelt a terrorista Hamász részéről.

A film és az azt követő panelbeszélgetések célja, hogy kimosdassa a zsidó terrorállamot, mint írják: “megvédje Izraelt a rágalmazás, delegitimizáció és dehumanizáció mindent átható kampányával szemben, és emlékeztessen arra, hogy miért harcol Izrael.”

A zsidómosdató álságos rendezvényről természetesen a kormány sem hiányozhat. A rendezvényt Avi Benlolo, az AGPI alapítója és elnöke, Yakov Hadas-Hendelsman, Izrael magyarországi nagykövetségének képviselője és Szalai-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára nyitja meg.

Az első panelbeszélgetésen egy új kutatást mutat be dr. Csepeli György, az ELTE Társadalomtudományi Karának professzora és Dr. Grajczar István, a Milton Friedman Egyetem Nemzetközi és Politikai Tanszékének vezetője, amelyben azt vizsgálták, miként hatottak az október 7-i események a magyarországi antiszemitizmus alakulására. Minden bizonnyal kihozták, hogy a gaz antiszemiták propagandája az égbe hágott, és mindenáron be akarja mocskolni Izraelt… Persze, ilyenkor mélyéges az egyetértés a Fidesz meg a liberálisok között.

A második panel címe: Izrael és a világ október 7-e után. A panel előadói Ariel Kallner, az izraeli Knesszet tagja, aki egyben a Knesszet EU melletti küldöttségének vezetője, Hananya Naftali, izraeli influencer, aki Benjamin Netanjahu miniszterelnök kommunikációs csapatában is dolgozott, valamint Mohamad Kabyia, izraeli-arab influencer.

Magyarországon már nem zsidó reneszánsz van, hanem a Dávid-csillag lassan a nemzet jelképévé válik…

Ismét menekültekkel teli sátrakat bombázott Izrael Rafahban (18+ videók)

Zsidó pofátlanság: Az izraeli kémfőnök éveken át fenyegethette a hágai bíróság legfőbb ügyészét

Humanitárius zónára mért halálos légicsapást a terrorista Izrael (felvételek)

(TEV nyomán Szent Korona Rádió)