Házkutatás Pátkán: Lopott kerékpárok, fegyverek és kábítószer gyanús anyag került elő

A székesfehérvári nyomozók házkutatást tartottak egy pátkai férfi lakhelyén, ahol lopott kerékpárok mellett fegyvereket és kábítószergyanús anyagot is találtak. A férfit pénzmosással és lőfegyverrel való visszaéléssel gyanúsítják, és őrizetbe vették.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A székesfehérvári nyomozók olyan információk birtokába jutottak, miszerint egy korábban kerékpárok és rollerek lopása miatt őrizetbe vett gyanúsítottnak segítője akadt egy pátkai férfi személyében. Ennek nyomán a rendőrség házkutatást tartott a férfi lakhelyén, ahol négy kerékpárt találtak. Az egyik biciklit sikerült azonosítani: azt Székesfehérvárról, egy Jancsár úti társasház alagsorából vitték el áprilisban. A gyanú szerint a többi, a helyszínen talált bicikli is lopott volt.

A házkutatás során a rendőrök hangtompítós puskát, vadászpuskát, maroklőfegyvert, lőszereket és kábítószergyanús fehér anyagot is lefoglaltak. Az utóbbi vizsgálatára a hatóságok szakértőt rendeltek ki.

A nyomozók a pátkai férfit pénzmosás, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaéléssel gyanúsítják, és őrizetbe vették. Az ügy további részleteit a rendőrség még vizsgálja.

Ungváron fegyverrel támadhatnak rád, ha más helyére parkolsz

(Szent Korona Rádió)