Novák Előd: A bodrogkeresztúriaknak elegük van a haszid zsidókból, akik miatt lezárják a települést

Ahogy már korábban is megírtuk, egyre élhetetlenebb Bodrogkeresztúr, a borsodi település, amit megszálltak a haszidok. A zsidók folyamatosan vásárolják fel az ingatlanokat és mintha szisztematikusan szeretnék elüldözni a helyieket a településről, ahol a “csodarabbijuk” van eltemetve. Novák Előd a helyiek védelmében szólalt fel a parlamentben, de Orbán Balázs a Fidesz álláspontjához hűen a zsidókat védte.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Izrael felvásárolja Magyarországot – ez Simon Peresz izraeli elnök 2007-es elszólása óta nem összeesküvés-elméletnek, hanem gyakorlatnak minősül, a kiszivárgott videofelvételt Hering József, a Kuruc.info publicistája találta meg és fordította le – világított rá az Országgyűlésben Novák Előd.

A Mi Hazánk képviselője hozzátette: a néhai dr. Grespik László a Fővárosi Közigazgatási Hivatal vezetője volt, amikor közérdekre hivatkozással már korábban is korlátozta a külföldiek ingatlanvásárlását egy évente országonként maximalizált számban, ami persze leginkább izraeli érdeket sértett, így nem is csoda, hogy az első Orbán-kormány kirúgta őt, mellesleg törvénytelenül, amit munkaügyi bíróságon is bebizonyított később. De azóta az izraeliek is szabadon vásárolhatják fel Budapestet és a vidéket is.

Orbán Balázs válasza szerint a Mi Hazánk csak uszít, és a miniszterelnök politikai igazgatójaként védelmébe vette a zsidók érdekében folytatott területlezárásokat is, ami alapján csak zsidók és az egyelőre még helyi lakcímkártyával rendelkezők léphetnek be a sajátos no-go zónába.

Egyre élhetetlenebb Bodrogkeresztúr, a haszidok által megszállt magyar község

A zsidó zarándoklat miatt ellehetetlenített bodrogkeresztúri vállalkozók Pintér Sándorhoz fordultak

Új telepesek: A magyarok helyére zsidók költöznek Bodrogkeresztúron

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)