Mégsem egy bírósági végrehajtót szúrtak le Szentesen a saját háza előtt

Valakinek nem tetszett valami, leginkább a hírbe hozott végrehajtónak az, hogy róla szólnak a híradások, miközben él és virul. Mint több lap is beszámolt róla: Holtan találtak egy nőt csütörtökön délután Szentesen, a rendőrség vizsgálja a történteket. Sajtóinformációk szerint a 40 év körüli nő bírósági végrehajtóként dolgozott, és a háza előtt szúrták le – kiderült, hogy nem a végrehajtót ölték meg.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Blikknek nyilatkozott az állítólagos áldozat: „Megdöbbenve értesültem az esetről, hogy engem tartanak a szentesi emberölés áldozatának. Az esetből annyi a valós, hogy az előtt a társasház előtt történt a gyilkosság, ahol az én irodám van. Délután négyig dolgoztam, ki se mentem az utcára, csak láttam, hogy a rendőrök helyszínelnek, majd megdöbbenve tapasztaltam, hogy a rokonaim, barátaim keresnek telefonon, hogy címlapokra kerültem. Nem tudom, ki és hogyan hozta össze, hogy az irodám előtti esettel engem összekevertek, de nagyapám mondása jutott az eszembe: akinek éltében a halálhírét keltik, sokáig fog élni” – nyilatkozta a Blikknek dr. Szénászki Tünde a Kékvillogó szerint. A bulvárlap valóban közölt egy nyilatkozatot, de nem tisztázott okok miatt azt levették.

Korábban írtuk:

Bejelentés érkezett csütörtökön délután a rendőrséghez, miszerint egy női holttestet találtak az egyik szentesi utcán – közölte Balázs Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Az eset körülményeit vizsgálják, a helyszínelés jelenleg is tart. Sajtóinformációk szerint a 40 év körüli nőt leszúrták a József Attila utcában található háza előtt. A környéket ellepték és lezárták a rendőrök. A tettes megtalálására keresőkutyákat is bevetettek.

A Tények úgy tudja, hogy az áldozat bírósági végrehajtóként dolgozott. A nő holttestét egy ötemeletes háznál, a garázsok előtt találták meg.

(Kuruc.info)