A HVIM is követeli a készpénz használatának védelmét

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom üdvözli a készpénzhasználat megőrzésére irányuló kezdeményezéseket! – áll a közleményükben. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Mozgalmunk több, mint két évtizedes fennállása óta módszeresen kiáll a készpénzhasználat mellett. A bankkártyás vásárlás kizárólagos bevezetése által nemcsak megfigyelhetővé válik minden pénzmozgás, de egy ilyen intézkedés minden egyes ember felett totális kontrollt biztosítana a háttérerők számára. Több ország esetében láthattunk már példát arra, hogy a rendszer számára nem kívánatos személyek pénzügyi szabadságát korlátozzák, akár odáig elmenően, hogy minden tranzakciójukat letiltják.

Az ilyen folyamatoknak gátat szabni kívánó kezdeményezések irányadóak, de nem elégségesek. Ahogyan korábban láthattuk, a gyermekek indoktrinációját célzó LMBTQP-propaganda tilalmát is bevették az Alaptörvénybe, mégis bizonyos kerülőutakon a mai napig megvalósulhatnak az úgynevezett iskolai „érzékenyítések”.

Ebből a tapasztalatból kiindulva követeljük, hogy a mindenkori kormány látszat-törvények meghozatala helyett törekedjen a problémák valódi megoldására! Javasoljuk, hogy tegyék lehetővé a munkabér készpénzben történő kifizetését, és ezzel összefüggésben ne kötelezzék a munkavállalókat bankszámlanyitásra! Emeljék meg a havi 150 000 Ft-os ingyenes készpénzfelvételi keretet! Továbbá vonják vissza a készpénz kivezetésére irányuló terveiket – ennek jelei sajnos már látszanak a tömegközlekedésben vagy bizonyos egyetemeken – minden területen!

A HVIM tiltakozik az élet virtualizálásának minden formája ellen, így a pénzügyek totális digitalizálása ellen is!

Kelt: Székesfehérvár, 2024. március 11.
HVIM vezérkar

Válaszcsapás: NATO csapatokat Ukrajnába? Mi a magyar érdek?

A Corvinuson eltörölték a készpénzfizetést

Amikor arcba ver a modern világ – Nem volt nála készpénz, gyalogolhatott a buszozás helyett

(Szent Korona Rádió)