Ajvé! A zsidóknak nem tetszik, hogy a Tiktokon egyre több az Izrael-kritikus tartalom

Szigorúbb fellépést kér számos zsidó szupremácista prominens a TikTok vezetőitől „a platformon elharapózó antiszemita tartalmak ellen”.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A TikTok vezetőivel folytatott le zárt telefonos hívást néhány cionista. Sacha Baron Cohen mellett többek közt Debra Messing és Amy Schumer beszélgetett Adam Presserrel, a TikTok műveleti vezetőjével és Seth Melnick-kel, a globális felhasználói műveletekért felelős vezetőjével. A cég a beszélgetést azután kezdeményezte, hogy a múlt héten nyílt levélben szólították fel cselekvésre a TikTokot – írja a Rolling Stone.

„A TikTok a nácik óta a legnagyobb antiszemita mozgalmat hozza létre”

– jelentette ki Cohen, aki szerint volna mód arra, hogy a platform „átkapcsoljon egy kapcsolót”, hogy fékezze a növekvő “antiszemitizmust” (értsd: cionista népirtás ellenességet).

Presser, aki Melnickkel együtt egyébként szintén zsidó, azt mondta, hogy nincs ilyen „varázsgomb”, de elismerte, hogy Cohen megjegyzéseiben „van igazság”, a közösségi média cégeknek muszáj lenne többet tenni a kérdésben.

Presser szerint az egyértelműen sértő tartalmakat eltávolítják a TikTok moderátorai, de azt mondta, hogy az volt eddig az alapvető hozzáállásuk, hogy ha valaki nem világosan vagy véletlenül használ esetleg sértő kifejezéseket, azt sokszor elfogadható beszédnek minősítik.

Messing viszont arra kérte a céget, hogy álljanak be a cionista propaganda mögé, és gondolják át ezt a politikát, és több  mindent tiltsanak, hiszen ez szerinte „felelősségteljesebb”, mint azt mondani, hogy „néhány ember más módon használja a platformot, mint ahogy azt mi megalkottuk”.

A színésznő úgy folytatta:

„Megértem, hogy ez nagyon-nagyon nehéz és bonyolult, de így viszont ti vagytok a zsidógyűlölet terjesztésének fő platformja.”

A közösségi média platformok egy része ezeddig nem a cionista elvek alapján moderált a palesztin-izraeli konfliktussal kapcsolatban.

Az X, a Meta és a YouTube és a TikTok is kapott figyelmeztetést az Európai Bizottságtól, hogy a „félretájékoztatás”, valamint az „erőszakos és gyűlöletkeltő tartalom terjesztése” az EU digitális szolgáltatásokról szóló törvényébe ütközhet.

Felháborodott szülők, TEK-esek által kísérgetett diákok Felcsúton a zsidó focicsapat miatt

Magyarországnak az illegális zsidó telepekkel sem volt baja az ENSZ Közgyűlésén

(Harcunk.Info nyomán Szent Korona Rádió)