A barber shopos cigány és a buzeránsok esete

A szexuális devianciával rendelkezők a szexuálisan túlfűtött átlagpolgárnál is magasabban tesznek mindennemű közerkölcsre, hiszen nekik – úgy gondolják – bármit szabad. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Magyarországon is eldőlt, a védett állat, védett növény kérdésben ki a védettebb. Ha egy cigány – még ha jogosan is – szót mer emelni a deviánsok viselkedése ellen, akkor köztörvényes bűnözővé válik a liberálisok szemében. A-Jay Arnold barber shopos figura tett fel egy azóta eltávolított videót a TikTokra, melyben az őt ért vádakra reagált. Ugyanis azzal gyanúsítgatták az “érzékenylelkűek”, hogy homofób indíttatásból rakott ki két deviánst az üzletéből.

Az igazság azonban teljesen más, és rámutat az aberráltak valódi hozzáállására.

Két külföldi lépett be Arnold üzletébe, és sürgős frizura igazítást kértek. Mivel éppen vendége volt, ezért leültette őket a várakozó kanapéra, ahova lehuppanva a buzeránsok azonnal a Pornhub kanapéján érezték magukat. Nyalták-falták a másikat, miközben egymás péniszét markolászták. Arnold ezt látva szólt nekik, hogy hagyják abba, mire ők kuncogva folytatták. Ekkor lettek kitessékelve, felháborodottan felálltak, és nekiálltak hisztizni, hogy őket azért küldik ki, mert homoszexuálisok.

A balhé pedig megkezdődött, hiszen nem sokkal azután, hogy kitessékelte a szodomitákat, egy fiatalember készített videót róla, hogy diszkriminálta a homoszexuálisokat. Az LMBTQP támogatói pedig ismételten kimutatták foguk fehérjét. Arnold fenyegetéseket kapott mind homoszexuálisoktól, mind “sima” liberálisoktól. Ugye, ilyenkor gyorsan elfelejtik a baloldaliak “a szeressük egymást, gyerekek” szlogent.

“Akinek gyereke van, nekem három hónapja lett fiam, én sem szeretném olyan helyre vinni nyiratkozni (…) egymás nemiszervét fogdossák”

– szögezte le Arnold.

Szóval így futott ismét lukra a baloldal egy olyan cigányt megtámadva, aki még el is fogadja a homoszexuálisokat…

@laughingllamao Válasz @Armand🥊 részére @A-Jay Arnold ♬ eredeti hang – funforfun

Mi a franc folyik itt?! A Néprajzi Múzeumban is buzikat kell nézegetni

Kezdhetünk hozzászokni: folytatódik a tanárok LMBTQP érzékenyítése uniós támogatásból

(Szent Korona Rádió)