Hárman támadtak rá egy 75 éves idős emberre a 4-6-oson

Még a rendőrök is elképedtek azon, amit a felvételen lehet látni.  Egy 75 éves bottal járó idős férfinak estek neki hárman a 4-6-os villamoson. A vezető megpróbálta megvédeni az idős áldozatot, de a verekedők őt sem kímélték

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A fiatalok már eleve nem túl józan és nem túl békés hangulatban szálltak fel a villamosra, az idős férfi pedig vesztére pont a közelükben talált ülőhelyet.

A négyesből mindössze egy próbálta csitítani társait, de nem sok sikerrel. A csoport egyik tagja, a 19 éves H. István még a villamosvezetőt is megtámadta, mi több, lerángatta a villamosról, amikor a sofőr leszállásra szólította fel a részeg társaságot. Egy rendőr azonban pont arra járt szabadidejében és amikor meglátta, hogy mi történt, közbeavatkozott.

A csapat persze meg akart lépni, de Lévai László rendőr százados az aluljáróban utolérte és elfogta azt a férfit, aki az idős férfin kívül a villamos vezetőjét is megtámadta. A járőrök percekkel később a többieket is begyűjtötték. A 19 éves férfi és két társa, a 27 éves G. Anita és a 32 éves G. Katalin a gyanúsítotti kihallgatáson már szerényebben viselkedtek, őket a rendőrök csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják.

Társai megölésével fenyegetőzött már egy ideje a budai késelő diák

Megöltek egy magyar édesapát a cigányok Vácon

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió)