Helyreigazítás – Nem LMBTQP lobbista a tanárnő

A Szent Korona Rádió sem tévedhetetlen, illetve mi önmagunktól is képesek vagyunk felülvizsgálni állításainkat, akár még bírósági, peres eljárás nélkül is – mindezt tesszük úgy, hogy amúgy a külföldi szervereink miatt nem vagyunk számonkérhetőek. Az igazság szeretete és a lelkiismeretünk nyomán korrigáljuk a tévesnek bizonyult állításainkat. 

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Valótlanul állítottuk – pusztán facebookos profilképek alapján-, hogy Györkös Bettina az LMBTQP-t, vagy egyéb, balliberális politikai propagandát terjesztené az iskolában. Mi örülünk a legjobban, hogy ez nem így van. Györkös Bettinától elnézést kérünk és további sok sikert kívánunk a tanári pályáján!

Az említett összeállításunkból nem ő az első személy, akit eltávolítottunk: volt olyan is már, aki megbánta, hogy az LMBTQP-lobbi szolgálatába állt, és jelezte, hogy katolikus iskolában tanít, ahol nem nézik jó szemmel a deviánslobbit, és nem is gondolta komolyan, csak “trendinek” gondolta a közösségi médiás megosztását. A kérését őneki is teljesítettük, mert bűnbánatot tanúsított. Voltak olyanok is aztán, akik felbátorodtak és önként jelentkeztek a listára, büszkén vállalva, hogy ők kártékony eszmeiséget hirdetnek az iskolásoknak. Az ügy részleteit kapcsolódó anyagainknál, cikkünk alján találja.

Kérdés, észrevétel, esetleges helyreigazítási kérelem esetén írjon a [email protected] címre!

Amikor “listázzák” őket, már nem olyan büszkék – Beindult a hiszti az LMBTQP támogató tanárok nyilvánosságra hozatala miatt (frissítve)

Ők az igazi veszélyeztetők: tőlük óvd a gyermekeidet! – LMBTQP-lobbit támogató tanárok (II. rész)

Ezt mondjuk évek óta! Újabb iskoláról derült ki, hogy rendszeresen LMBTQP “érzékenyítéseket” tartanak a diákoknak

10 éve szabadon propagálják a transzneműséget is a magyar iskolákban – Akár 10-11 éveseket is megronthattak

(Szent Korona Rádió)