A zsidók magyarokon tesztelik a génmódosításos vakcinájukat

Minimális előzetes vizsgálatok után bizonygatja az EMA, hogy semmi negatív hatása nincs a frissen kifejlesztett génmódosítással előállított bizonytalan, új izraeli vakcinának. A már előre felmagasztalt oltóanyag teszteléséhez “szerencsés” magyar önkénteseket fognak kísérletinyúlként használni.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az európai országok közül elsőként Magyarországon teszteli Izrael azt a koronavírus elleni vakcinát, amely génmódosított vírust tartalmaz, a felszínén pedig tüskefehérjéket növeszt. A készítők arra számítanak, hogy a BriLife névre hallgató izraeli oltóanyag a Pfizer vagy a Moderna vakcinájánál is jobb lesz – írta meg az Egészségkalauz.

A portál arról ír, hogy az ezzel oltott személyek izomba szúrt injekció formájában kapják meg a koronavírus tüskefehérjés ruhájába öltözött vezikuláris stomatitis vírust. Ezután a koronavírus-tüskefehérjék serkentik tovább az immunrendszert, amik az immunválaszt is kiváltják.

A géntechnológiailag módosított vírusok szervezetbe juttatása viszonylag új keletűnek számít. 2019-ben az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Ervebo néven engedélyezett egy olyan, ebola elleni oltást, aminek alapja a gyengített és módosított vezikuláris stomatitis vírus.

A vezikuláris stomatitis vírus az, ami a felszínén növeszti és szállítja az ebolavírus egyik fehérjéjét.

AZ EMA ÁLLÁSPONTJA SZERINT A VÍRUSNAK VAGY NINCS, VAGY MINDÖSSZE CSAK KIS HATÁSA VAN AZ EMBERI SZERVEZETRE.

Az izraeli BriLife koronavírus-vakcina első klinikai fázisának vizsgálatai még tavaly november 16-án zárultak le, mintegy 240 fő bevonásával. Ez alapján megállapítható, hogy az antitestszintek magasak, és nem maradnak el az mRNS-vakcináknál, így a Pfizernél vagy a Modernánál tapasztaltaktól.

A BriLife vakcinát gyártó, tőzsdén is jegyzett NRx Pharmaceuticals már 2021. december 9-én bejelentette, hogy a tesztelések terén együttműködik Magyarországgal, így hamarosan önkéntes magyarok is megkaphatják a kísérleti izraeli oltóanyagot.

Covid-diktatúrában kikísérletezett nyomkövetéssel és korlátozással a klímaváltozás ellen?!

Az abortusz követelte a legtöbb életet 2021-ben is – a Covid fel sem fért a halálozási lista elejére

(Index – Szent Korona Rádió)