Tüntettek a cigánybűnözéssel szemben

A Mi Hazánk, MÖM és a Betyársereg tüntetett Jászapátin az egyre eldurvuló cigánybűnözéssel szemben.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A Jászságban nem csak az őshonos magyar lakosságnak, de a cigányságnak is elege van az uszító és felforgató tevékenységet folytató önjelölt kisebbségi vezetőkből.

Tegnap délután Jászapátin a nagy média háttérrel beharangozott kisebbségi ellentüntetésen mindössze csak 60-70 fő gyűlt össze, (akik közt a médiákban megjelenő fényképeken, több drogos bűnöző is jól látható) amely egyértelműen alátámasztja a cigányság többségének elhatárolódását a provokatív hangadóktól.

Mindeközben a Mi Hazánk Mozgalom és a társzervezetek rendezvényén a Vásártéren több mint ötszáz, egyes becslések szerint közel ezer demonstráló gyűlt össze annak ellenére, hogy a közbiztonság helyreállításáért meghirdetett demonstrációra, nagyon sokan nem mertek elmenni a fenyegetések és a beígért bosszú miatt.

Ezt az információt erősíti meg az alábbi üzenet is, amely Jászapátiból érkezett a MÖM vezetőjéhez László Attilához. Természetesen a fenyegetések miatt név nélkül tesszük közzé.

„Szia! Több magyar elment volna Jászapátiba de utána meg a cigányok rájuk támadtak volna az utcán meg bárhol. Sok sikert kívánunk és minden tiszteletünk a Mi Hazánk Mozgalomé és azoké akik támogatják a bűnözés megállítását. Sok sikert kívánunk!”

A jászsági emberek egységesen rendet akarnak és az ott élő lakosság döntő többsége, etnikai hovatartozásától függetlenül elhatárolódik a szélsőséges magyargyűlölő kisebbségi vezetőktől és pártoktól!

Rendet és biztonságot a Jászságban!

(MÖM – Szent Korona Rádió) loans-cash.net