A MÖM is üdvözli a BLM-szoborral szembeni akciókat

Zagyvarékas, 2015. július 11. A Magyar Önvédelmi Mozgalom új tagjainak eskütétele Zagyvarékason 2015. július 11-én. A településen a mozgalom 150 új tagja tett esküt a Magyar önvédelmi napok keretében. MTI Fotó: Bugány János

A fővárosunk kilencedik kerületében felállított, majd ledöntött szivárványszínű Black Lives Matter szobor, egy olyan emberiség ellenes törekvés szimbóluma, amely szembe szegül az ezer éves társadalmi normák mentén működő, nemzet államok alapelveivel és nem utolsó sorban, napjainkban egy szélsőséges és fajgyűlölő eszmét testesít meg. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Mint felelős magyarként gondolkodó és cselekvő mozgalom nem kérünk a megosztó gyűlölet politikából, mi rendet, normalitást és a kereszténység alapjain működő Magyarországot szeretnénk!
Minden elismerésünk a Légió Hungária tagjainak és minden honfitársunknak, akik közreműködtek a Ferenc téren felállított förmedvény eltávolításában.
Továbbá reményünket fejezzük ki abban a tekintetben, hogy a rendőrség is látja ennek az abnormális jelképnek a többségi társadalomra gyakorolt nagymértékű negatív hatását, amely körülmény alátámasztja az eltávolításának szükségességét és jogszerűségét is.
Magyar Önvédelmi Mozgalom
(Szent Korona Rádió)

Pontot tettek a felforgató BLM szobor történetének végére (+videó és közlemény)