Beteg világ – Ausztráliában a születés pillanatáig legalizálnák az abortuszt

Új abortusztörvényt kívánnak elfogadni Ausztráliában, melynek értelmében a a 40. hétig, tehát a szülés pillanatáig engedélyezett lenne az abortuszok elvégzése. Jelenlegi törvény a 28. hétig tartja számon legálisként. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Termination of Pregnancy Bill 2020 nevet viselő törvénytervezet már túljutott a felsőházon Dél-Ausztrália államban, a következő hetekben pedig a parlamentben fognak vitázni róla.

Semmilyen korlátozások alá nem esne ezentúl a beavatkozás elvégeztetése, ugyanis nemi szelekciós választás is indokul szólhatna ezentúl a klinikákon. Magyarul: ha valaki bemegy azzal egy kórházba, hogy el kívánja vetetni a gyermeket, mert fiúval várandós, és ő lányt akarna, akkor további kérdés nélkül abortálják akár a szülés előtt pár nappal is. A gyilkossági legalizációs törvény részét képezi az is, hogy az abortusz után mégis élve született babákat hagynák meghalni.

A kiemelt képen jól látható, hogy mily módon végzik el az abortuszt a várandósság kései fázisaiban. A felkavaró képsorokhoz több hozzáfűzni valónk nincsen, talán csak annyi, hogy az 5 napos csibeembriókat 2024-től tilos lesz Németországban bedarálni, merthogy az fájdalmat érez. És akkor a gyermekkel mi a helyzet kedves abortuszpártiak?

A törvénytervezet ellen “Love Adelaide” elnevezésű Életmenetet tartottak Dél-Ausztrália tartomány fővárosában.

A tüntetők békésen vonultak végig a városon, olyan életpárti transzparenseket tartva, amik arról szóltak, hogy nem akarnak az államban ilyen radikális abortusztörvényt. Az életpárti szervezet alapító vezetője, Jodie Pickard szerint a törvénytervezet éppen a legvédtelenebbek ellen legalizálná az erőszakot.

(V4NA és Caldronpool nyomán Szent Korona Rádió)

Liberális őrület: a születés pillanatáig legalizálták a magzatgyilkosságot Új-Zélandon

Maradj otthon: öld meg a magzatodat saját házadban!