Beethoven túl fehér Németországnak és Európát a négerek tették naggyá

A liberális elmebaj lassan annyira behálózza életünket, hogy nem csak szégyen lesz fehér, heteroszexuális embernek lenni, hanem veszélyes is. Minden áron a történelmünk, és tradícióink meghamisítását és sárba tiprását igyekeznek véghez vinni. Hőseink és nagyjaink elbitorlásására törekszenek a történelem nélküli néprétegek.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A kommunista történelemírást megszégyenítő módszerekkel “tiszteleg” Ludwig van Beethoven előtt a brüsszeli Szépművészeti Múzeum a híres zeneszerző 250. születésnapja alkalmából. Olybá tűnik, Beethoven túl német, de legfőképpen túl fehér a XXI. századi történelemírásnak. Ezt a “problémát” oldotta meg a brüsszeli Szépművészeti Múzeum, ahol a híres zeneszerző tiszteletére nyílt kiállításon Beethovent a festményeken feketeként ábrázolják. A képre annyira büszkék voltak, hogy még az esemény hivatalos leírásánál is azt használták:

Bár ez az eset kirívónak tűnhet, a baloldali történelemhamisítás már évekkel ezelőtt elkezdődött Nyugat-Európában. Úgy tűnik, hogy a liberális és kommunista erők nemcsak a természetes életteréből kívánják kiszorítani a fehér embert, hanem saját történelméből is. A történelemhamisítást az alábbi kép is jól szemlélteti:

A fentebbi képen azt láthatjuk, hogy különböző médiafelületeken hogyan hamisítják az európai történelmet. Még egy „történelmi oktatóvideó” is helyet kapott közöttük, ami természetesen a liberális BBC jóvoltából készült. Gondolhatnánk, hogy ettől nincs lejjebb, azonban sajnos azt kell mondanunk, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa. Ha rákeresünk ugyanis a Google képkeresőben a “european people history” (az európai ember történelme) kifejezésre, akkor bizony alig fogunk európai fehér embereket látni. Helyettük azonban a történelmi hitelességet teljes mértékben nélkülöző hagyományos európai és keresztény viseletekbe öltöztetett négereket találunk:

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

Google: egy nő csak négerrel lehet boldog

BLM: a fehérek súlyos defektekkel rendelkező félállati lények