Mozgósító videó a Trianon Felvonulásra + találka Gulyás Mártonnal

A HVIM budapesti tagszervezete látványos videót készített, melyben a Trianon Felvonulásra invitálnak minden aktív nacionalistát, a forgatás végén pedig egy kéretlen meglepetés vendég is befutott, Gulyás Márton személyében.

Lentebb a HVIM anyaga, mely a Pest megyei régió web-oldaláról származik:

Tagjaink gőzerővel dolgoznak azon, hogy az idei Trianon Felvonulás valóban egy erődemonstráció is legyen, ahogy Incze Béla, Mozgalmunk alelnöke fogalmazott a vele készült interjúban. A múlthéten nyilvánosságra lettek hozva a rendezvény felszólalói és minden egyéb lényeges információ, tegnap pedig egy mozgósító videó készült, amit cikkünkben lentebb már meg is tekinthettek.

1494865666921

Szervezetünktől már megszokottak az ilyen és ehhez hasonló figyelemfelkeltő akciók, melyeket rendkívül hasznosnak tartunk, hiszen egy-egy ilyen alkalom során nem csak az véleményünket, üzenetünket fogalmazzuk meg, de a tagság a közös munka révén igazi közösséggé forr össze.

1494935281441


Légy része Te is a HVIM nagy családjának! Csatlakozz most! [email protected]


 

1494935344934

Minden szimpatizánsunkat arra kérjük, hogy terjesszék videónkat, ahol csak lehet. Mutassuk meg a Trianon Felvonuláson, hogy van még potenciál a nacionalistákban!

Trianon Felvonulás – Mozgósító videó – 2017 from HVIM on Vimeo.


Kövesd figyelemmel tevékenységünket a közösségi médiában is. Kedveld a 64 Facebook oldalt!


Gulyás Márton pedig a forgatás utolsó másodperceire futott be. Megpróbált barátkozni tagjainkkal, de Incze Béla gyorsan rövidre zárta a beszélgetést.

(Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom – Mi Magunk – SZKR)