Ismételten biztonsági őrt akart késelni a cigány, ezúttal Szombathelyen

A bő egy hónappal ezelőtti nyíregyházi esethez kísértetiesen hasonló történések mentek végbe vasárnap este Szombathelyen. Az egyik szórakozóhelyről való kitiltásán ugyanis annyira felháborodott a város egyik legproblémásabb cigány családjának tagja, hogy késsel tért vissza elégtételt venni a vendéglátó egységbe. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

“Gyere ki! Leszúrlak mint egy disznót, te kutya!” zengett Szombathely belvárosa vasárnap éjszaka. A balhét egy – a rendőrök által jól ismert – cigány okozta. Indulatának oka a vendéglátó egységből való kitiltása volt, melyre problémás viselkedése miatt volt szükség. Hiába kitiltása, ő mégis megpróbált bemenni, amit megakadályoztak, s ezért tért vissza nem sokkal később, s kezdett a 30 centis késével fenyegetőzni.

A biztonsági szolgálatot a helyszínen a Betyársereg egyik tagja töltötte be, megakadályozta a cigány belépését – aki közben hevesen szúrkált, s vagdalódzott felé -, majd a felszolgálókkal értesíttette a rendőröket. Rátermettségének köszönhetően sikerült kicsavarni a kést a problémás egyed kezéből, s a földre levinnie, majd ott is tartania a rendőrök kiérkeztéig.

A fenyegetőzéshez használt kés

Azóta a népes családtól kapott fenyegetést – nem keveset -, miszerint “el lesz vágva a torkod!” illetve

“kivégzünk téged!”.

Ezúton is gratulációnkat kívánjuk kifejezni a Betyársereg tagja felé, ugyanis felkészültségének köszönhető csak, hogy nem történt nagyobb baj vasárnap éjjel Vas vármegye székhelyén.

11-14 év közötti cigánybűnözők raboltak Kecskeméten

Élőben közvetítette támadását a macsétás cigányasszony

(Gerilla és saját információk alapján Szent Korona Rádió)