Boszniai piramisok: Őseink öröksége!?

A Bosznia-hercegovina fővárosától, Szarajevótól 30 km-re északra levő, Visoko város mellett, 2005 óta folynak intenzív régészeti feltárások. A munkálatokat kezdeményező és vezető bosnyák Semir Osmanagic feltételezése szerint megtalálták a föld eddigi legrégibb és legnagyobb piramisait, melyet mint mára kiderült, valószínűleg a Kárpát-medencei őseink alkották. Fényképfelvételek készültek a völgyet övező felszíni formákról, s ennek alapján ma már kilenc piramisalakzatot különböztet meg. Ebből ötnek neve is van: a Nap, a Hold, a Sárkány, a Szeretet piramisa, és a Föld temploma.

Szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat találtak a szláv kutatók, s már egyértelműen azonosítottak húsz rovásbetűt is, melyek egy az egyben megegyeznek a manapság általunk is ismert székely ABC jeleinek vonásaival.

 

Pict-07_Nap-piramis_bejarat-kofelirat (clicks: 123)

A helyi régészek azonnal kapcsolatba léptek a rovásírás-kutatás honi mestereivel, nemsokára pedig megindul a rendkívüli izgalmat, s talán historikus paradigmaváltást hozó pontos vizsgálódás. Remélhetőleg nem fogják elhallgatni, eltüntetni a valós eredetünket ország-világ elé táró, kárpát-medencei életterünk ősiségét bizonyító táblákat és rovásmaradványokat. Őseink legnagyobb fennmaradt csodája: a hun-magyar Nap Piramis Boszniában.

A monumentalitásával szemeket lenyűgöző Kínai Nagy Fal alig több, mint kétezer éves, a gízai piramisok még nincsenek ötezer évesek, s a Stonehenge kövei is csak maximum pár évszázaddal idősebbek Egyiptom csodáinál. A mi pompázatos piramisunk azonban közel 30.000 !!! évet ver az összes előbb felsorolt földi remekre, ami egyenesen lenyűgöző, nemzeti büszkeségünket sokszorosára duzzasztó adat. A nonplusszultra pedig a megtalált rovásírás kora.

A hivatalos “tudomány” szerint a legrégebbi ismert írás Mezopotámia területéről származik, s az i.e. IV. évezred végén, avagy az i.e. III. évezred elején alakulhatott ki. Erre előkerül egy amazoknál majd tízszer ősibb székely rovásírás… Félő azonban, hogy a mai liberális nevelés atyaúristenei elhallgatják ezt a szenzációs felfedezést.

Ugyan a mai köztudatba elültetett “magyartalanság” miatt igen nehéz nemhogy megértenünk de elfogadnunk a felfedezés nagyságát, de mind tisztában vagyunk vele, hogy liberális média és a cionista háttérhatalom mennyi mindent el akar és el is titkol múltunkról. Pontosabban nem! Sokszor nem is vagyunk tisztában vele… De ez a felfedezés óriási kapukat nyithat régmúltunk megismerésére és nem utolsó sorban identitástudatunk megerősítésére.

További infók a nap piramisban talált rovásírásról:

http://www.sokkaljobb.hu/content/vil%C3%A1gszenz%C3%A1ci%C3%B3-boszniai-nap-piramisokr%C3%B3l

Az ásatás történetéről:

http://www.magharakademia.hu/regeszet/regeszet/a-boszniai-piramisok.html

(Mindenmagyar.com nyomán – SZKR)