Közeledik a tavasz legnagyobb bulija

Most hétvégén fog sor kerülni a tavaszi koncertszezon legnagyobb durranására, méghozzá Budapesten.

Szombaton a Club202 ad otthont egy olyan estnek, amire jó páran, jó régóta várakoznak. A koncertek apropója, hogy 10. születésnapját ünnepli a Hammerskins és Skins4Skins hazai képviselete. Önmagában már ez a kerek évforduló is ok arra, hogy poharunkat a magasba emeljük, de ha az ember rápillant a fellépők sorára, akkor még magasabbra emelkednek azok a bizonyos korsók.

13043809_227242247641681_2033877164803451293_n (clicks: 17)

A plakát szerint az első fellépő a hazai OI legenda Oi-Kor lesz, akik régi Panzerfaust nótákat is leporolnak a jeles évforduló tiszteletére, de az is biztos, hogy az alábbi dal el fog hangzani:

Másodikként egy olasz zenekar lép a színpadra, méghozzá a Garrota Varese-ből.

A harmadikként felsorolásra került banda nem más, mint a Vendetta, akik az elmúlt években egyszer sem álltak színpadra, de mivel nem egy hétköznapi bulira készülünk, ezzel még nem ér véget a meglepetések sora.

A sorban negyedik a Skrew You. Eme sorok írója (és nyilván még sokan mások) azt a pillanatot várják igazán a szombat estéből, amikor a legendás Skrewdriver dalok többek közt egy olyan személy tolmácsolásában hangzanak el, aki Ian Stuart oldalán állt a színpadon, illetve koncertek után, ahol éppen szükség volt rá.

Végül, de nem utolsósorban pedig a Vérszerződés csapata mutatja meg, hogy mi fán terem a politikailag nem korrekt muzsika.

Aki erről a buliról lemarad, az tulajdonképpen átaludja a tavaszt. 😀

(Csíkdelnei István – Underground – SZKR)