Idős nőt erőszakolt egy 18 éves betolakodó Ausztriában

52 éves nőt erőszakolt meg egy fiatal betolakodó. Az elkövető egy 18 éves bevándorló volt, aki még januárban érkezett Ausztriába, ahol egy Innsbruck közeli menedékközpontban kapott szállást.

 

 

 

 

Az áldozatul esett személy egy barátját igyekezett meglátogatni Innsbruckban, amikor a 18 éves migráns fiú megtámadta. A rendőrség a történtekről elmondta, hogy az 52 éves nőt az ismerőse házának közvetlen közelében erőszakolta meg a féreg, aki akkor csapott le rá hátulról, amikor ő éppen becsöngetett az ismerőséhez, aki viszont sajnos ekkor még nem volt otthon.

 

Ausztria sem menekülhet - migránsok Bécsben (clicks: 17)
Ausztria sem menekülhet – migránsok Bécsben

 

A nőt ezután a ’’fiú” elvonszolta, majd erőszakosan levetkőztette és megerőszakolta. Az súlyos incidens körülbelül 15 percig tartott, majd arra kényszerítette a nőt, hogy cseréljenek telefonszámot, ezután pedig elrohant a helyszínről. Az áldozat ismerőse azonban ekkor már hazafelé tartott és észrevette a menekülőt és a sokkos állapotban lévő hölgyet, akit a történtek óta kórházban kezelnek.

A rendőrségnek végül sikerült elfognia az erőszaktevőt, akinek a személyazonosságáról és származásáról semmit nem árultak el, csupán annyit, hogy még januárban érkezett az országba és egy közeli menekültközpontban volt elszállásolva, miután benyújtotta menedékjogi kérelmét. Az osztrák hatóságok egyébként azt tervezik, hogy ezt a menedékközpontot április végén bezárják, ahol jelenleg 380 migráns férfit szállásoltak el.

(Globoport – Idegen Áradat – SZKR)