Németország a faji háború küszöbén

A német lakosság felfegyverkezik. Megvásárolnak mindent, ami legálisan beszerezhető. Az országban kaotikus állapotok várhatóak, ezért az állampolgárok felkészülnek a rendkívüli események eljövetelére. A Nemzetiarcvonal.net írása.

??????????????????????????????

Először a szomszédos Ausztriából hallottuk azokat a híreket, melyek arról tájékoztattak, hogy az állampolgárok gyakorlatilag megrohamozták a fegyverboltokat, mindent felvásárolnak, amiről úgy gondolják önvédelemre alkalmas. A legnagyobb kereslet az engedélyhez nem kötött, sörétes vadászpuska iránt van, de a maroklőfegyverek is népszerűek az osztrákoknál. A nyolc és félmilliós országban körülbelül 900 ezer fegyver van a lakosságnál, az érdeklődés pedig korábban nem tapasztalt méreteket öltött.

Németországban is ez a helyzet, a németek mindent megvásárolnak, ami legálisan beszerezhető. Az országban kaotikus állapotok várhatóak, ezért az állampolgárok felkészülnek a rendkívüli események eljövetelére.

A német ifjúság számos demonstrációt szervezett, melyen kifejezték nemtetszésüket a tömeges bevándorlás ellen. Néhány ilyen tüntetés erőszakba torkollott, mert az antifa néven ismeretes, narkósokból és buzikból verbuválódott, cionista képződmény kiprovokálta a német hazafiak haragját. Itt jó néhány marxista és anarchista kénytelen volt fogak nélkül hazatámolyogni, de örülhetnek, hogy ennyivel megúszták, mert hazaárulásért sokkal több jár.

Álarcos, fahusángokkal felszerelt fiatalok támadtak meg Szíriából, Afganisztánból érkezett bevándorlókat a Macklenburg-Elő-Pomeránia tartománybeli Wismarban. Az alsó-szászországi Sehndében pedig épületeket gyújtottak fel, ami bevándorlóknak lett kijelölve. Szállodát gyújtottak fel Drezdában, Dippoldiswaldéban pedig lakókonténereket emésztettek fel a lángok.

Az idegenek elleni támadások a jövőben várhatóan megsokszorozódnak. A német hazafiak látják, hogy nincsen hova hátrálni, s mint egykor a fiatalok – szinte gyermekek – Berlinben, 1945 májusában, készen állnak utcáról utcára folyó harcot vívni a betolakodókkal. Hiába vartyog a cion-lakájmédia megint neonácikról, meg szélsőséges gyűlöletről! Éppen ők azok, akik féktelen gyűlöletükkel előidézték a jelenlegi kaotikus helyzetet. Üvölthetnek a sakálok Berlintől Tel-Avivig! Kit érdekel szánalmas bömbölésük? Az igazságért és szabadságért folytatott küzdelem harsonáinak dicsőséges hangorkánja mindent túlharsog. Harci kedvet fokoz és megidézi a hajdanvolt dicsőség szellemét. Elhozza a szabadságot vagy döghalált mér a népre. Nem tudni még.

Állnak még Németországban Flakturmok, hogy őrizzék és vigyázzák a népet, a vér esszenciáját, a tiszta szellemet. Arra az időkre emlékeztetnek, amikor büszkeség volt németnek lenni. Örök szimbólumok, kapcsok a büszkeséghez és hűséghez, a becsület lovagvárai. Ellenben a multikulturálissá rothasztott, buzeránsoktól és korcsoktól hemzsegő leigázott birodalommal. Németországnak háborúznia kell! Nem marad más választása, mint az ellenszegülés!

(Balassa Viktor – NemzetiArcvonal.net)